Kurser

Daniellas Hundhälsa

Friskvård & Rehabilitering

 

Kurser

 

 

Kurser erbjuds i from av privatlektion, coaching samt gruppundervisningar.

 

Inga förkunskaper krävs.

 

Anmälan: info@daniellashundhalsa.se

 

 

 

 

Vardagsaktivering

(45 minuter) 450 kr

 

Vi tar en härlig promenad tillsammans och går igenom olika övningar som du kan göra med din hund. Syftet är att göra vardagspromenaden till ett tillfälle för avslappning, mental och fysisk stimulans och träning, i första hand för din hund men vid önskemål även för dig.

Hundmassage för hemmabruk

(två tillfällen 90 minuter) 1000 kr

 

Hundmassage är det perfekta sättet att hålla din hunds muskler och leder i trim. Det är också ett fantastiskt sätt att fördjupa din kontakt med din hund. För en frisk hund så räcker det oftast med den vardagsmassage som du själv kan ge. Vi erbjuder en kortare utbildning som är fokuserad på muskellära och de grundläggande massagegreppen som du själv kan ge din hund.

Stretching för hemmabruk

(två tillfällen 30 minuter) 600 kr

 

Precis som hos människor så är stretching av hundar det perfekta sättet att förebygga skador hos både motionärshunden och den elitidrottande hunden. Fokus för utbildningen ligger på lämpliga praktiska moment som du skall klara av att genomföra själv.

Specialupplägg, Coaching, privatlektioner

(Pris enligt standardprismall)

 

Har du och din hund speciella behov? Om du inte tycker att något utav våra erbjudanden passar dig och din hund så kan vi naturligtvis göra individanpassade upplägg. Kontakta oss, så kommer vi överens om ett passande upplägg.

Copyright Daniellas Hundhälsa Friskvård & Rehabilitering © All Rights Reserved.