Priser

Daniellas Hundhälsa

Friskvård & Rehabilitering

 

Prislista 2017

 

Standardprismall

 

Första besöket (60 minuter) 600 kr

Undersökning av hund och behandlingsupplägg.

 

Andra besöket (45 minuter) 460 kr

Uppföljning och behandling

 

Klippkort (bundet till ägare)

Fem gånger 45 minuter 2000 kr

Tio gånger 45 minuter 3600 kr

 

Om ni har flera hundar som behöver behandling och inte önskar utnyttja klippkorten så debiteras timpenning om 600 kr/timma.

 

Hundsim

Se aktuella priser på Alfa Hundcenters hemsida

www.alfahundcenter.se

 

 

Analys och Behandling

För dig vars hund har ett specifikt problem som behöver bearbetas eller för dig som vill ge din hund de bästa förutsättningen för ett fortsatt friskt välbefinnande.

 

Massagebehandling

(Pris enligt standardprismall)

Din hund får en skön och individuellt anpassad kroppsmassage.

Massage ett redskap för att hitta muskelspänningar som kan dölja smärta och behandla muskelproblem som lätt uppkommer under träningspass, lek och stress i vardagen. Det bästa en hundägare kan göra är att upptäcka dessa problem i god tid för att kunna åtgärda dem. Massage är ett utmärkt komplement till den traditionella veterinärvården och skall därför aldrig ersätta den.

 

Stretching

(Pris enligt standardprismall)

Din hund får en individuellt anpassad stretching efter dennes specifika muskulatur.

Målet är att minska muskelspänning och bibehålla normal rörlighet.

 

Rörelseanalys

(Pris enligt standardprismall)

I detta besöket ingår en videoanalys av rörelsemönstret vid skritt, trav och eventuell provokation samt genomgång av hundens muskelgrupper och leder. Utifrån fynden ges en första riktad behandling och rekommendation kring fortsatt terapi.

 

Träningsupplägg

(Pris enligt standardprismall)

Genomgång av träningens syfte samt upplägg av träning utifrån gemensamt utgångsläge. Träningsupplägg för en begränsad period, säsong eller hela året.

 

Rörelseanalys och träningsprogram

(två besök 60+30 minuter) 900 kr

Vid första besöket går vi igenom er hunds hälsohistoria. Vi gör en videoanalys av rörelsemönstret vid skritt, trav och eventuell provokation och genomgång av hundens muskelgrupper och leder.

Vid det uppföljande besöket går vi igenom resultaten tillsammans och ni får personliga instruktioner hur träningsupplägget skall utföras.

Ibland finner vi avvikelser som behöver behandlas med massage eller stretching. Uppföljande behandlingar debiteras enligt standardprismall

 

Funktionsanalys

(Pris enligt standardprismall)

I en funktionsanalys tittar man på om hunden kan utföra olika moment som ingår i vardagen, eller kanske i ett visst arbete, för att få en uppfattning om vilka inskränkningar djuret har. Funktionsanalysen är också bra för att utvärdera träningen och rehabiliteringen då man kan se om en tidigare avsaknad funktion kommer tillbaka. Analysen ger vidare vägledning för fortsatt planering av träning och rehabilitering.

 

Stressanalys

(Pris enligt standardprismall)

Bedömning av hundens mentala hälsa. Du får råd och förslag på hur du kan jobba vidare.

 

Fysisk Friskvårdsgenomgång

(ett besök 60 minuter) 600 kr

Detta paketet är för dig som vill det bästa för din friska hund. Vi går igenom din hunds rörelsemönster, muskelgrupper och leder. Vi gör en visuell bedömning av hans/hennes hull, pälskvalitet, puls och andning. Detta ligger till grund för eventuella rekommendationer om behandling, träningsupplägg eller förslag på ytterligare utredning. Uppföljande besök debiteras enligt standardprismall (se höger list).

 

Mental Friskvårdsgenomgång

(två besök 60+30 minuter) 900 kr

Detta är både ett paket för dig som vill ha en genomgång av din hunds mentala hälsa och för dig som har en hund med stressbesvär och uppförande problem. Vi analyserar, vid behov, problemet, gör förslag till övningar och övningar som underlättar i er vardag. Vi tar alltid hänsyn till familjens speciella situation och möjlighet att ge tid till sin hund. Uppföljande besök debiteras enligt standardprismall (se höger list).

 

Kostanalys och Foderstat

(Pris enligt standardprismall)

Är en uträkning av din hunds energibehov och de viktiga näringsämnen som hunden behöver få i sig av maten. Du får en foderstat framräknad för just din hund. Beräknad på torrfoder, färskfoder, BARF eller blandat som du önskar.

 

Specialupplägg, Coaching, privatlektioner

(Pris enligt standardprismall)

Har du och din hund speciella behov? Om du inte tycker att något utav våra erbjudanden passar dig och din hund så kan vi naturligtvis göra individanpassade upplägg. Kontakta oss, så kommer vi överens om ett passande upplägg.

 

Presentkort

Vill du ge den perfekta presenten till en vän? Ge ett presentkort! Du får en snygg presentförpackning och du väljer själv för vilka analyser och behandlingar det skall gälla för.

 

 

Kurser

Vardagsaktivering (45 minuter) 450 kr

Vi tar en härlig promenad tillsammans och går igenom olika övningar som du kan göra med din hund. Syftet är att göra vardagspromenaden till ett tillfälle för avslappning, mental och fysisk stimulans och träning, i första hand för din hund men vid önskemål även för dig.

 

Hundmassage för hemmabruk

(två besök 90 minuter) 1000 kr

Hundmassage är det perfekta sättet att hålla din hunds muskler och leder i trim. Det är också ett fantastiskt sätt att fördjupa din kontakt med din hund. För en frisk hund så räcker det oftast med den vardagsmassage som du själv kan ge. Vi erbjuder en kortare utbildning som är fokuserad på muskellära och de grundläggande massagegreppen som du själv kan ge din hund.

 

 

Stretching för hemmabruk

(två tillfällen 30 minuter) 600 kr

Precis som hos männsikor så är stretching av hundar det perfekta sättet att förebygga skador hos både motionärshunden och den elitidrottande hunden. Fokus för utbildningen ligger på lämpliga praktiska moment som du skall klara av att genomföra själv.

 

 

Viktig information

 

Återbud lämnas senast 24 timmar före planerad behandling. Efter detta eller vid uteblivet besök debiteras hela kostnaden.

 

Klippkort gäller 1 år från inköpsdagen. Presentkort gäller 1 år från försäljningsdatum.

 

Vid behandling i hemmet tillkommer 100 kr per tillfälle och 15 kr/mil i milersättning.

 

Outnyttjade klippkort eller presentkort löses ej in mot pengar eller varor.

 

Alla priser är inklusive moms.

 

 

Försäkring

Har du en hundförsäkring som inkluderar rehab brukar försäkringsbolagen ta kostnaden för rehabilitering efter skada/sjukdom. Fråga ditt försäkringsbolag.

 

 

Standardprismall

 

Första besöket (60 minuter) 600 kr

Undersökning av hund och behandlingsupplägg.

 

Andra besöket (45 minuter) 460 kr

Uppföljning och behandling

 

Klippkort (bundet till ägare)

Fem gånger 45 minuter 2000 kr

Tio gånger 45 minuter 3600 kr

 

Om ni har flera hundar som behöver behandling och inte önskar utnyttja klippkorten så debiteras timpenning om 600 kr/timma.

 

Medicinsk Laser

I de fall där vi endast skall behandla med laser styrs priset av hur stort område som behöver behandlas. En vanlig tidsåtgång är 20 minuter och ett pris på 350 SEK.

 

Hundsim

Se aktuella priser på Alfa Hundcenters hemsida

www.alfahundcenter.se

 

Betalningssätt

 

Kort

VISA

Mastercard

American Express

Maestro

JCB

 

 

Swish

 

Faktura

Plusgiro 68 53 54-3

 

Copyright Daniellas Hundhälsa Friskvård & Rehabilitering © All Rights Reserved.